top of page

Αν μια μέρα φάμε πολύ τι κάνουμε την επόμενη?



Αν μια μέρα φάμε πολύ τι κάνουμε την επόμενη??


Δεν νομίζω κανείς μας να μην έχει παραστρατήσει κάποια βράδια Σαββάτου η Κυριακής καλεσμένος σε τραπέζια η σε ταβερνάκια έξω με φίλους, να έχει φάει πάρα πολύ παραπάνω από το κανονικό και την επόμενη μέρα να τη βγάζει με γιαούρτια!!¨


Το θέμα όμως είναι ότι αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος. Ο λόγος είναι ότι την επόμενη μέρα με τα γιαούρτια αυτό που καταφέρνουμε είναι να μειώνουμε το μεταβολισμό μας πάρα πολύ. Ναι μεν εξισορροπούμε σε ένα βαθμό τις θερμίδες, αλλά σοκάρουμε το μεταβολισμό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όταν θα επανέλθουμε στην κανονική διατροφή μας να κολλήσουμε (λόγω χαμηλού μεταβολισμού).


Άρα λοιπόν μετά από ένα τέτοιο γεύμα τι κάνουμε??Εκτός από το σταυρό μας!!?Και εκτός απο το να πάμε με τα πόδια απο το Μαρούσι στο Σύνταγμα? Μειώνουμε τις θερμίδες των γευμάτων μας κατά το 1/3 την επόμενη μέρα. Εκεί δηλαδή που θα έτρωγα 3 κουτάλες φακές θα φάω 2. Και θα το τηρήσω αυτό για τουλάχιστον 5 μέρες.


Έτσι σιγά σιγά θα εξισορροπήσουμε τις πολλές θερμίδες που καταναλώσαμε με το λουκούλλειο γεύμα. Ίσως πάρει και παραπάνω μέρες. Εξαρτάται τι έχουμε φάει! Και δεν ξανακάνουμε παρασπονδία μετά για 10 μέρες τουλάχιστον!ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ!!


Σημαντικά Άρθρα
Πρόσφατα Άρθρα
Άρχείο
Αναζήτηση μέσω ετικέτας
Ακολουθήστε με ...
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
Μοναδικοί Επισκέπτες
Συνολικές Επισκέψεις

© 2018 by Sokolakis Ilias. All Rights Reserved.

bottom of page