top of page

H Σημασία του Πρωινού στη διατροφή μας..

Όλοι ξέρουμε πάνω κάτω ότι πρέπει να τρώμε πρωινό. Το λόγο όμως?


Ο λόγος είναι ότι ο οργανισμός μένει νηστικός για 10-12 ώρες το βράδυ και ο μεταβολισμός του πέφτει. Με ένα σωστό πρωινό αυτό λοιπόν που καταφέρνουμε είναι να τον ενεργοποιήσουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας και να έχουμε ενέργεια και ευεξία.


Η επιλογή του πρωινού έχει τεράστια σημασία. Καφέδες, τυρόπιτες, Πεινιρλι, πίτσες, είναι απλά τραγικές επιλογές. Αντί να μας δώσουν ενέργεια, μας παίρνουν ενέργεια. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.


Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε?


1)Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον καφέ με πράσινο τσάι. Είναι πλούσιο σε κατεχίνες, βοηθάει στη θερμογένεση και κατ επέκταση στην αύξηση του μεταβολισμού.


2) Εντάξτε στο πρωινό σας τη Βρώμη. Είναι μια μαγική τροφή η οποία με ένα μαγικό τρόπο σας σταματά να πεινάτε.


3) Μα βαριέστε και φτιάξτε μια ομελέτα με 5 αυγά (2 κροκους+3 ασπράδια).Αύξηση μεταβολισμού, διατήρηση και αύξηση μυϊκού ιστού, φοβερή ενέργεια.


4)Προσθέστε στο πρωινό σας μια φρουτοσαλάτα με φρέσκα φρούτα εποχής, έτσι ώστε να θωρακίσετε τον οργανισμό σας με φουλ αντιοξειδωτικά!


5)Πιείτε 250ml νερο+ χυμό από1/2 λεμόνι και 1 σούπας μηλοξιδο..Δε καίει τα λίπη απλά ενεργοποιεί λίγο παραπάνω το μεταβολισμό και αναγεννά ηπατικά κύτταρα.


Σημαντικά Άρθρα
Πρόσφατα Άρθρα
Άρχείο
Αναζήτηση μέσω ετικέτας
Ακολουθήστε με ...
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
Μοναδικοί Επισκέπτες
Συνολικές Επισκέψεις

© 2018 by Sokolakis Ilias. All Rights Reserved.

bottom of page