top of page

SUCCESS STORIES

Όχι μόνο έφτασα το στόχο μου (65 κιλά) αλλά τον ξεπέρασα κατά 700 γραμμάρια. Ο,τι κ να πω για εσένα είναι λίγο. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ που ενώ δεν είχαμε άμεση επαφή ήσουν πάντα μαζί μου όταν σε χρειάστηκα. Ήσουν τόσο υποστηρικτικός όσο χρειαζόμουν,χωρίς να έχεις το ρόλο του μπαμπούλα!Σ'ευχαριστώ που μ' έμαθες να τρώω σωστά,που δεν μου πρότεινες μια δίαιτα λιμοκτονίας!Στην αρχή πίστευα πως δεν θα έχει αποτέλεσμα η διατροφή σου(μεταξύ μας τώρα, όταν την είδα σκέφτηκα ότι μάλλον θα παχύνω κ άλλο),αλλά τελικά με διέψευσες πανηγυρικά, όχι μόνο έχασα τα κιλά που ήθελα,αλλά τα έχασα σταθερά κ εύκολα,χωρίς να πεινάω συνεχώς!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Περιμένω τη συντήρηση. Κ πάλι ευχαριστώ!!!!

Αβραμίδου Γεωργία

12 Μαρτίου 2018

Το πριν και το μετά μου. Μετά από 8 εβδομάδες (ενδιάμεσα υπήρξε μια εβδομάδα που λόγω ασθένειας σταμάτησα) ....χωρίς πείνα, χωρίς ατονία, χωρίς στερήσεις! Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Όλα αυτά χάρη σε εσένα, εκεί να μου λύνεις όλες τις απορίες και να με στηρίζεις ψυχολογικά. Όταν ξεκίνησα πίστευα ότι δεν θα πετύχαινε, πολλές οι αποτυχημένες προσπάθειες στο παρελθόν!!!! Όμως αυτή τη φορά τα κατάφερα.... Η νίκη είναι κοινή. Χωρίς την συμπαράσταση σου σίγουρα δεν θα τα χα καταφέρει! Είσαι φοβερός στην δουλειά σου και πάνω απ όλα άνθρωπος!!!!! Σε ευχαριστώ για όλα. Υ. Γ το παντελόνι είναι το ίδιο απλά για να δεις ότι θα σου ζητήσω δανεικά για ανανέωση γκαρνταρόμπας

8 Ιανουαρίου 2017

Γνωριστήκαμε πριν δύο χρόνια ακριβώς όταν αποφάσισα να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης...τα αποτελέσματα συγκλονιστικά αλλά με τίποτα δε μπορούσα να συνδυάσω και τη γυμναστική!!!Κάπου στο τέλος το έχανα γιατί πολύ απλά δε σε άκουγα... Έδωσα και δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό μου!!!! Αυτή τη φορά όμως είναι μία ξεχωριστή πρόκληση για εμένα για τους λόγους που και οι δύο γνωρίζουμε και έχουμε βάλει άλλους στόχους!!! Και θα τους πετύχουμε...Γιατί πολύ απλά έτσι πρέπει!!!!! Καλή μας επιτυχία !!!

Σταυρούλα Μπατσούλη

17 Ιανουαρίου 2018

8 Ιανουαρίου 2017

Χάρη στο φίλο πλέον Παντελή κατάφερα σε 4 μήνες να πάω από τα 98 στα 82 κιλά... Η αφοσίωσή του στο να είναι τόσο μορφωμένος και ενημερωμένος για τη διατροφή και το σώμα γενικότερα, με έκανε να εμπιστεύομαι στο σύστημα  του το οποίο μου έδωσε και απίστευτα αποτελέσματα. Είμαι τώρα σε φόρμα  που πάντα ήθελα να είμαι και είναι όλα χάρη στην προσέγγιση του παντελή. Σ ευχαριστώ πολύ…

Γιώργος Νοέας

27 Αυγούστου 2017

Θέλω να σας ευχαριστήσω κύριε Παντελή γιατί χάρη σε σας βρήκα το κίνητρο που έψαχνα. Ήσασταν τόσο καλός και προσεγγίσιμος που μου δώσατε δύναμη..χωρίς εσείς να το γνωρίζετε ιδιαίτερα. Θα σας είμαι πάντα ευγνώμων γι’αυτό.

Εύη

8 Δεκεμβρίου 2016

 

Στην ηλικία των 20 ετών ήμουν μια φυσική καταστροφή. Είχα παρατήσει εντελώς τον εαυτό μου να πάει πάνω από 35% σε σωματικό λίπος.  Το βάρος μου άρχισε κυριολεκτικά να με επηρεάζει στη δουλεία μου!.. Τότε βρήκα τον Παντελή στο youtube και άρχισα να παρακολουθώ τα βίντεό του. Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να λάβω επαγγελματική βοήθεια και επικοινώνησα μαζί του . Εντυπωσιάστηκα αμέσως με την απίστευτα γρήγορη, φιλική του απάντηση. Ο Παντελής δημιούργησε απλά το καλύτερο πρόγραμμα που θα μπορούσα να έχω! Άρχισα αμέσως να βλέπω βελτιώσεις όχι μόνο στην εμφάνισή μου, αλλά και στην ενέργεια και τη διάθεσή μου! Σε  8 μήνες από τα 102 πήγα  79. Δεν έχω να πω πολλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παντελή!!

Αντωνίνα

14 Απριλίου 2017

Αντωνίνα

14 Απριλίου 2017

Ο Παντελής είναι ένας εξαιρετικός διαιτολόγος  με καταπληκτική ευελιξία στα προγράμματα του. Πέρα ότι με βοήθησε να χάσω τα τελευταία 20 κιλά από τα 87 στα 70, έχω εκπαιδευτεί μαζί του, έτσι ώστε να μπορέσω να τα διατηρήσω! Έχει τη γνώση της μηχανικής του σώματος και της διατροφής για να βοηθήσει στην ανάπτυξη ενός διαιτολογίου που είναι μοναδικά σχεδιασμένο για κάθε πελάτη.  Είναι υπομονετικός, έχει άριστη επικοινωνία,  υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, και τον ευχαριστώ για όλα ειλικρινά!

Αγάπη

29 Σεπτεμβρίου 2017

bottom of page