top of page

Online Personal Diet Coaching

Mε έκπληξη βλέπω την μεγάλη ανταπόκριση που υπάρχει στη διαιτολογική παρακολούθηση από απόσταση και ειδικά από επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό (κυρίως ομογενείς Γερμανίας, Μεγάλης Βρετανίας, Αυστραλίας, Αμερικής).

To αν έχει λειτουργήσει αυτή η υπηρεσία η όχι το μαρτυρούν τα αποτελέσματα των πελατών μου, που μιλάνε από μόνα τους! Είναι όλοι φυσικά πρόσωπα, υπαρκτά, και όχι ψεύτικες φωτογραφίες που χρησιμοποιούν άλλες ιστοσελίδες που με λύπη μου συναντώ!

Η δυσκολία σε όλο αυτό από μέρους μου είναι να διατηρήσω το επίπεδο παροχών μου σε πολύ υψηλά επίπεδα! Οι παροχές μου στο πρακτικό Διαιτολογικό κομμάτι είναι ακριβώς οι ίδιες όπως θα ήταν στο γραφείο. Το μόνο που αλλάζει είναι η προσωπική επαφή που όμως χάρη της τεχνολογίας, το έχουμε αντικαταστήσει με άλλους εξαιρετικούς τρόπους επικοινωνίας (ηχητικά μηνύματα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα).

Τα Βήματα λοιπόν της διαδικασίας είναι τα εξής:


1. Αποστολή Ερωτηματολογίου.


Κατά την έναρξη της συνεργασίας στέλνετε σε εμένα προσωπικά συμπληρωμένο αναλυτικό ερωτηματολόγιο , στο οποίο θα γράφετε με κάθε λεπτομέρεια το ιατρικό και Διαιτολογικό σας ιστορικό, καθώς και διατροφικές συνήθειες. (το τι τρώτε, το πότε τρώτε, κ.α.).

2. Διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων.


Σας αποστέλλεται τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο κάνετε την κατάθεση των χρημάτων όλου του Διαιτολογικού μήνα (τέσσερα εβδομαδιαία εξατομικευμένα διαιτολόγια).
Άμεσα σε διεύθυνση που θα δηλωθεί από εσάς, αποστέλλεται και απόδειξη πληρωμής.
Λιγότερο από ένα μήνα συνεργασίας πχ 2 εβδομάδες η 1 εβδομάδα δεν έχει κανένα νόημα.
Τα διαιτολόγια μου βασίζονται στην κυκλικότητα θερμίδων και υδατανθράκων (για να μη πέφτει ποτέ ο μεταβολισμός) γι'αυτό και θέλω να γίνονται με σειρά όπως θα τα στέλνω.

3. Παραλαβή διαιτολογίου.


Αφού παραλάβω το ερωτηματολόγιο συντάσσω τα πρώτα 2 εβδομαδιαία διαιτολόγια. Τα διαιτολόγια τα φτιάχνω αποκλειστικά ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και συνήθειες, ανάλογα με τα τρόφιμα που εσείς τρώτε και σας αρέσουν γιαυτό δεν είναι ποτέ έτοιμα από πριν. Λόγω της κρίσης κοιτάω προσεκτικά να μην βάζω «ακριβά» τρόφιμα και να είναι όλα προσιτά σε όλους. !

Στη συνέχεια κάθε 2 εβδομάδες θα σας στέλνω το καινούριο πρόγραμμα διατροφής. Τα προγράμματα θα πρέπει να τα ακολουθείτε χρονικά όπως σας τα στέλνω.

Η επικοινωνία γίνεται με δική μου χρέωση, είτε τηλεφωνική, είτε μέσω κοινωνικών δικτύων και e-mail. Κάθε 12 μέρες θέλω αναφορά και καταγραφή του βάρους. Θέλω να γίνεται μια φορά το μήνα μέτρηση μέσης και περιφέρειας με μεζούρα καθώς και φωτογράφιση μπροστινή και προφίλ για να βλέπουμε την πρόοδο αφού η δυνατότητα άμεσης λιπομέτρησης (σωματομέτρησης) από απόσταση δεν είναι εφικτή.

Πολύ βάση εγώ προσωπικά δίνω στην ψυχολογική υποστήριξη που τη θεωρώ το Α και το Ω σε μια συνεργασία. Έχω υπάρξει παχύσαρκο παιδί, έχω βιώσει το bullying και γνωρίζω το πόσο σημαντικό είναι να δει κανείς και να αναγνωρίσει τα θέματα που τον σαμποτάρουν στο να χάσει βάρος!

Για αυτό και στο γραφείο μου υπάρχει εξωτερικός συνεργάτης ψυχολόγος, ο οποίος μπορεί να σας στηρίξει και να σας βοηθήσει ψυχολογικά, σε σχέση με τη διατροφή σας.

Αυτό που θέλω να καταλάβετε είναι ότι η παροχή αυτή δεν έχει καμία σχέση με την «πώληση έτοιμων διατροφολογίων» αλλά είναι κανονική συνεργασία όπως κάνω και με τους πελάτες μου στο γραφείο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το οικονομικό κομμάτι, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

bottom of page